Thee Accessoires

Thee cadeaupakket

By  | 

De gezellige tijd van kerst nadert met rasse schreden, nog even en het is alweer zo ver. Vier je dit met cadeautjes onder de boom, dan hebben we hier een paar leuke cadeau-ideetjes in de vorm van een thee cadeaupakket. Ook een leuk idee om te geven als kerstpakket, en natuurlijk sowieso een heel leuk presentje voor wat voor gelegenheid dan ook, waar je de echte theeliefhebber altijd een plezier mee doet.

Decoratief thee cadeaupakket

Op de website theekruiden.nl vind je diverse thee cadeaupakketten. Deze ‘Thee cadeau 3’ sprong er als thee cadeaupakket uit. De set bestaat uit losse thee in zes smaken, elk in een glazen potje. Op het dekseltje met schoolbordverf staat de naam van de thee met krijt geschreven. De potjes staan op een houten dienblaadje.

Luxe thee cadeaupakket

Dit thee cadeaupakket Thee Moment is een echt verwenpakket en te koop bij Smaak Enzo. In dit pakket zit: een pakje Mr. Jones thee, Jacob Hooy sterrenmix, 2 zakjes losse thee, 2 kandijstokjes, kaneelstokjes, chocoladereep, ambachtelijke kletskoppen, 250 gr. ambachtelijke bonbons, fudge vanille, 2 chocobollen, 2 stukjes fudge, 2 zilverkleurige theeblikjes, 2 theetipjes en losse theefilters. Alles fraai verpakt op een ronde rieten schaal.

Thee cadeaupakket groene thee

Een mooi thee cadeaupakket met heerlijke groene theesoorten is verkrijgbaar bij thee-express.nl. Het thee cadeaupakket bestaat uit zes zakjes groene thee van elk vijftig gram. De smaken zijn: China Sencha , Japanse kers, jasmijn, morgenstond Sencha, super druif thee berrynas. Inclusief doosje filterzakjes. Alles verpakt in een fraaie cadeaudoos.